Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. We bieden de mogelijkheid om interactie te voeren tussen (veelal) ouderen. Vaak voelen zij zich eenzaam, waarbij thuis op bezoek gaan voor een uurtje al heel veel betekent voor deze mensen. Zo proberen we er samen actief voor te zorgen dat ouderen het gevoel van waardering hebben..

Ja, dat is zeker mogelijk. Zo hebben wij nu al medewerkers in dienst die verschillende talen machtig zijn. Het uitgangspunt is altijd dat de cliënt tevreden moet zijn over de service die verleend wordt.

Ja, het intakegesprek is geheel kosteloos. U kunt hiervoor bellen en een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 010-4770648 of kom langs voor meer informatie.

Bel ons hiervoor op telefoonnummer 010-4770648 of kom langs voor meer informatie. We hebben regelmatig plaats voor stagiaires en vrijwilligers.

De eigen bijdrage is wettelijk bepaald en wordt gehandhaafd door het CAK. U betaalt een deel van uw zorg uit uw eigen zak om de kosten op deze manier beperkt te houden voor de staat. Uw verzekeraar vergoedt vaak de eigen bijdrage. Dit ligt aan het pakket dat u afneemt. Bij veel aanvullende verzekeringen is dit inbegrepen. Voor meer informatie hierover kunt u uw zorgverzekeraar contacteren.

Staat uw vraag er niet bij?