Persoonlijke Verzorging

Verzorging

Als u ziek bent of ouderdomsklachten heeft, is de algemene dagelijkse verzorging soms al een hele klus. Onze verzorgenden helpen u onder andere bij:

  • in- en uit bed gaan;
  • wassen, douchen, scheren en aankleden;
  • toiletgang;
  • eten en drinken;
  • aanbrengen van prothesen en steunkousen;
  • begeleiden bij medicatiegebruik;
  • het geven van medicijnen;

Heeft u drie keer per dag zorg nodig? Dat kan, afhankelijk van uw wens en uw thuissituatie. U kunt namelijk zelf aangeven hoe vaak u onze hulp wenst. We kunnen ook ’s avonds en in het weekend verzorgen. Ook leveren wij nachtzorg. Denk hierbij aan het geven van medicijnen, helpen bij het toiletbezoek of wondverzorging. We kunnen vooraf een afspraak maken over het tijdstip dat we bij u langs komen, maar bezoeken u uiteraard ook na een personenalarmering. Arena Zorg komt ook bij u thuis om te waken. Bijvoorbeeld als uw mantelzorger de zorg niet meer aan kan, wanneer u wacht op een opname in een verzorgings- of verpleeghuis of wanneer wij stervensbegeleiding bieden. Stervensbegeleiding wordt door ons geboden wanneer er geen kans op genezing meer is. Onze verpleegkundigen helpen eventueel ’s nachts de pijn te bestrijden.

Er wordt in vaste teams gewerkt in uw wijk, zodat u telkens weer een vertrouwd gezicht ziet. Het werken in vaste teams maakt het mogelijk om nauw samen te werken met de huisartsen en andere zorgverleners.

Arena Zorg

Arena-Zorg

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Postadres
ARENA Thuiszorg
Coornhertstraat 1
3027 VL Rotterdam

Bezoekadres
ARENA Thuiszorg
Coornhertstraat 1
3027 VL Rotterdam

T: 010 – 477 06 48
MOB: 06 – 34253551
info@arena-zorg.nl

Voor uw Zorg , Staan wij Borg